Mummun omat jutut

.

.

maaliskuu

.

.

.

 

20.3.2018

Vaikka en mikään hammaslääkärikammoinen olekaan, niin ei se hammaslääkärin tuolissa istuminen todellakaan ole niitä maailman mukavimpia hommia. No sitä riemua sain kuitenkin eilen nauttia yli tunnin. Helppoahan tuon nyt luulisi minulle olevan, kun huolekseni jäi vain suun ammollaan pitäminen ja rauhallinen hengittely - lääkäri sen sijaan sai tehdä lujasti töitä kiskoessaan pois luussa kiinni jököttävää isoa hammasta.

 

Että onneni olisi ollut täydellinen, kiskottiin pois se Thaimaassa vaurioituneen hampaan juurikin ja tilalle laitettiin keinojuurta luutumaan. Päätin, että samalla laitetaan implantti myös puuttuvan, takana olevan alahampaan paikalle purentaa korjaamaan. Siitäkin piti viiltää ientä ja porata syvälle, että implantti saatiin ruuvattua kunnolla kiinni. Siinä minä istuin kirurgin viitta silmillä ikenet hyvin puudutettuina - ja suuvärkki ei tuntunut yhtään omalta!

 

Nyt en saa harrastaa mitään raskasta liikuntaa kolmeen päivään, enkä purra mitään kovaa, ettei hampaiden ompeleet ratkea, joten puuro- ja keittolinjalla tässä mennään viikon verran. Tämän viikon popsin antibiootteja ja buranaa. Luulisi noilla eväillä painonkin hiukan laskevan!

 

Päivän naurut

 

Omat runot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diamond Peak

 

 

test