Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Silityslauta

Pertti matkusti vaimonsa kanssa laivalla Tukholmaan messuille esittelemään uutta silityslautaansa, jonka hän oli itse keksinyt ja kehitellyt.

Laivalla he jakoivat neljän hengen hytin erään toisen pariskunnan kanssa. Sekä Pertti että vaimo joutuivat yläpetille. Silityslaudan Pertti otti viereensä sänkyyn, kun se ei oikein muuallekaan mahtunut.

Yöllä Pertin alkoi tehdä mieli vaimoaan, ja koska hän arveli että alapeteillä jo nukuttiin, hän tarttui silityslautaan ja supatti vaimolleen: "Minä työnnän tämän vehkeeni sänkyjen väliin, niin että sinä voit tulla sitä pitkin tänne minun viereeni."

"Hah-hah", kuului alapetiltä naurua, "Onpas varsinainen kerskailija! Ja vaikka se onnistuisikin, niin miten luulet vaimosi pääsevän jälkeenpäin takaisin?"

 

 

Ranskalainen, Venäläinen ja Suomalainen kävelivät autiomaassa.

He saapuivat asunnolle jossa oli uima-allas ja he pyysivät omistajalta lupaa uida siinä.
No, omistaja antoi luvan, mutta sanoi että allas on taika allas,
jokaisen on mainittava missä haluavat uida, ennen kuin hyppäävät veteen.

Ranskalainen hyppäsi ensin ja huusi lennossa "punaviini" Allas täyttyi punaviinillä ja hetken uituaan Ranskalainen tuli humalaisena pois altaasta.

Sitten Venäkäinen hyppäsi ja huusi ilmassa "Vodka". Allas täyttyi vodkalla ja venäläinen nousi umpi kännissä ylös altaasta.

Sitten tuli suomalaisen vuoro, mutta juuri kun hän oli hyppäämässä, hän liukastui ja huusi "voi paska!".