Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 
Vedonlyönti
Ravintola oli varma, että sen kokki oli paikkakunnan vahvin mies. Niinpä ravintola julisti vedon, jossa se joka pystyisi päihittämään kokin sitruunanpuristuksessa saisi 1000 dollaria. Kokki puristaisi ensin sitruunasta niin paljon mehua kun pystyy. Jos joku pystyisi puristamaan sitruunasta lisää mehua, hän voittaisi rahat.
Monet painonnostajat ja bodaajat yrittivät, mutta eivät voittaneet. Sitten eräänä päivänä laiha, kalpea mies, jolla oli paksut silmälasit ja polyesterpuku, sanoi hennolla äänellä: "Haluaisin yrittää sitä vetoa." Naurun tauottua kokki puristi sitruunasta mehut, ja ojensi sitruunan tulokkaalle. Väkijoukon nauru muuttui hiljaisuudeksi, kun tämä pieni mies puristi sitruunasta vielä neljänneslasin mehua.
Ravintolan omistaja kysyi maksaessaan 1000 dollaria: "Missä olet töissä? Oletko metsuri vai painonnostaja?" Mies vastasi: "En, vaan olen verovirastosta."

 

 

 

Näin ne miehet on aina jäljessä naista!!!

Mies oli pelaamassa golfia ja unohti pahalainen, millä reiällä oli.
Hän näki edempänä kauniin naisen ja kysyi tältä, mikä oli reiän numero.
Nainen sanoi itse olevansa reiällä yhdeksän ja mies oli yhden taaempana eli reiällä kahdeksan. Mies kiitti kohteliaasti ja palasi paikalleen.

Mutta kuinka ollakaan taas tunnin kuluttua mies oli hajamielisyyksissään unohtanut reikänsä ja kysyi taas samalta naiselta, millä reiällä hän oli. Nainen ilmoitti olevansa reiällä 16 ja sanoi, että mies oli todennäköisesti yhden reiän taaempana eli numerolla 15.

Mies näki naisen myöhemmin illalla golfkerholla ja kysyi, mitä tämä teki työkseen. Nainen vastasi olevansa myyntiedustaja. Mies kysyi, mitä hän myi. Nainen vastasi, että mies nauraisi kuitenkin, jos hän kertoisi.
Mies lupasi olla nauramatta. Nainen sanoi edustavansa Tampaxia. Mies purskahti nauruun ja nainen sanoi, että hän kyllä arvasi, että mies alkaisi nauraa hänen työlleen.
Mies sanoi, ettei siitä ollut kysymys. Hän vain itse sattui edustamaan Serlan vessapaperia ja oli taas yhden reiän taaempana!