Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Mummot maantiellä

Onkohan tässä meidänkin tulevaisuus....

Poliisi oli mittaamassa nopeuksia. Kohta poliisin huomion kiinnitti auto, jonka nopeus oli 22 km/h.
"Tuohan on ihan yhtä vaarallista kuin ylinopeus", tuumi poliisi ja lähti pysäytyshommiin.
Autossa oli viisi mummoa, joista neljä oli silmät levällään ja lakananvalkoisia. Kuskimummo ihmetteli, miksi heidät pysäytettiin. Poliisi kertoi liian hitaan nopeuden vaaroista. Mummo kummasteli, koska mielestään hän ei ollut ajanut liian hiljaa, vaan juuri nopeusrajoituksen mukaan, 22 km/h, ja varmisti sen vielä osoittamalla kylttiä tien laidassa.
"Ihan hyvä, mutta tuo kyllä tarkoittaa tien numeroa." poliisi valisti.
Kuskimummo oli nolona. Poliisia kuitenkin vaivasi, kun kukaan tärisevistä, kyydissä olevista mummoista ei ollut sanonut sanaakaan koko aikana.
"Ovatko muut autossa olijat kunnossa?" poliisi kysyi kuskilta.
"Juu, kyllä ne kohta tokenevat. Me nimittäin juuri poistuimme Valtatie 215:ltä."

 

Kasvot

20-vuotiaana sinulla on kasvot, jotka luoja sinulle loi, 40-vuotiaana kasvot, jotka olet hankkinut ja 60-vuotiaana kasvot, jotka olet ansainnut.

 

Rukous

"Luoja, anna minulle kärsivällisyyttä, ja heti!"

 

Poika sai isältään joululahjaksi nuoren kemistin välineet. Seuraavana päivänä poika teki kokeita . . . hän siveli ainetta madon päälle ja yhtäkkiä madosta tuli kova kuin kivi. Isi sanoi pojalleen: saat huomenna polkupyörän, kunhan annat minulle purkillisen tuota ainetta. No, poika antoi. Seuraavana päivänä pihassa oli uusi polkupyörä ja sen vieressä upouusi mopo. Isi, isi kiitos polkupyörästä, mutta kenelle tuo mopo on ? Isä tokaisi: sekin on sinulle . . . äidiltäsi.