Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Kotonaan yksityispraktiikkaa pitävä kirurgi oli perehtynyt pääasiassa ympärileikkauksiin. Asiakkaita riitti tämän kuuluisan lääkärin vastaanotolla. Kirurgi säilöi ympärileikkauksista jääneet riekaleet suureen lasitölkkiin, jota hän säilytti työhuoneensa nurkassa. Vaimo kävi säännöllisesti miestään katsomassa asiakkaitten lähdettyä. Hän usein ihmetteli lasitölkin sisältöä.
Vaimon syntymäpäivän lähestyessä mies ajatteli yllättää vaimonsa ja hän päätti ommella purkin sisällöstä lahjan vaimolleen. Vaimo arvasi miehensä tekevän jotain, koska purkki tyhjeni vähitellen. Kun syntymäpäivä koitti mies ojensi lahjan vaimolleen. Vaimo näytti silminnähden pettyneeltä lahjan saadessaan ja totesi:

"Tällainen pieni rahakukkaroko tästä tulikin."
Kirurgi totesi tyynenä: "Älä sure. Kun sitä vähän rapsuttelee, kasvaa siitä matkalaukku."
 

 

Tasa-arvo

"Yhteiskunnassamme ei ole vieläkään sukupuolten välistä tasa-arvoa", nainen vaahtoaa miehelle kahvilassa.
"Ei niin. Jos mies puhuu naiselle hävyttömiä, niin se on sukupuolista häirintää, mutta jos nainen puhuu miehelle hävyttömyyksiä, se on 3,95/centtiä minuutti+ ppm".

 

 

 
Kanneltien Asko oli vienyt vanhan kellonsa korjattavaksi, kun se ei käynyt. Kelloseppä tutki aikansa kelloa ja löysi sen välistä kuolleen russakan. Hän selitti Askolle: "Miten tämä siun kellos käypi, kun konneenkäyttäjä on kuollut."