Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

 

 

Sika

 

 

 

Kommunikointia ilman sanoja                                                               
Kulkukauppias meni taloon, ja alkoi innokkaana esitellä myyntiartikkeliaan. Talon isäntä istui potalla sateenvarjo kädessä ja söi marjoja. Emäntä hölskytteli kaksin käsin tissejään isännän edessä.


Kauppias yritti monta kertaa saada turhaan osakseen huomiota, ja viimein päätti häipyä vähin äänin. Hän meni naapuritaloon. "Tiedättekö, että teidän naapurissanne asuu hulluja? Äijä istuu potalla sateenvarjo kourassa ja syö marjoja. Ja muija hölskyttelee tissejään."


"Ei ne mitään hulluja ole. Ne on kuuromykkiä. Muija käskee mennä kauppaan hakeen maitoo ja äijä sanoo, paskanmarjat siellä sataa."

 

 

 

Nainen heräsi keskellä yötä ja huomasi, että hänen aviomiehensä ei ollut vierellään nukkumassa. Nainen meni alakertaan etsimään miestään. Hän löysi miehensä keittiöstä pöydän äärestä istumasta, kahvikuppi kädessään ja syvissä mietteissään tuijottamassa edessä olevaa seinää. Nainen näki, kun mies pyyhkäisi kyyneleen silmäkulmastaan ja hörppäsi sen jälkeen kulauksen kahvia.

 

"Mikä hätänä, kultaseni?" nainen kysyi: "Miksi olet täällä tähän aikaan yöstä ?

Aviomies katsoi kahvikuppiansa: "Muistatko, kun me seurusteltiin 20 vuotta sitten ja kun sinä olit vain 16?" mies kysyi surullisena.

"Kyllä vain." vaimo vastasi.

"Muistatko, kun isäsi sai meidät kiinni autoni takapenkiltä rakastelemisesta?" mies kysyi.

"Kyllä, minä muistan," vaimo vastasi istuutuen tuolille miehen viereen.

Aviomies jatkoi: "Muistatko, kun isäsi tunki haulikon naamaani kiinni ja sanoi: "Joko sinä viet tyttäreni avioon tai minä lähetän sinut vankilaan 20 vuodeksi"

"Minä muistan myös sen," vaimo vastasi pehmeällä äänellä.

 

Mies pyyhkäisi toisenkin kyyneleen silmästään ja sanoi: "Minä olisin päässyt tänään pois vankilasta.

 

Klikkaa

tekstareita, vitsejä, huumoria, vitsikortteja......