Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Kymmenen aviokäskyä

Otteita vuonna 1929 painetusta Povaus-ja Syntymäpäiväkirjasta

Nuorille vaimoille eli
ainoa oikea ja varma opetus naiduille naisille olemaan miehillensä mieleen sekä tekemään heidät onnellisiksi ihmisiksi ja hyviksi perheen isiksi.

 

Viides käsky

Sinun pitää olla tarkka-huolinen

Sinun pitää laittaman niin, ettei hänen ruokansa ole jäähtynyttä, jos hän tulee kotia myöhään, eikä sinun pidä jättämän niitä ruokia tarjoamatta, joista tiedät hänen pitävän, vaikkapa sinun täytyisikin lähteä pohjoisesta etelään ja päinvastoin hankkiaksesi mitä siihen tarvitaan.   

(jatkuu huomenna)

 

Ruotsia puhumaton mies meni ruotsinlaivalle. Päästyään hyttiinsä mies päätti mennä keventämään itseään vessaan ja väänsi jumalattomat tortut hyttinsä vessanpönttöön. Pyyhittyään ja housunsa nostettuaan mies yritti vetää vessan. Kuinka ollakaan, vessa ei toiminut vaan sontaläjä jäi haisemaan pönttöön.

Aikansa pähkäiltyään mies päätti ettei voi jättää "asiaa" tähän, vaan lähti etsimään hyttiemäntää. Emännän löydettyään mies huomasi, ettei ko. nainen osannut sanakaan suomea, vaan oli ummikkoruotsalainen. Aikansa yritettyään selittää asiaa naiselle, mies antoi periksi ja otti naista kädestä kiinni, talutti hänet hyttinsä vessaan, osoitti pöntössä makaavaa paskaa, sanoi "Titta!", ja veti vessan. Silloin WC toimi.