Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit

 

 
 
 

 

 

 

Sika

 

 

Lasten suusta

 

Samin 3-vuotis synttäreille oli tehty muumimamma-täytekakku. Kun pikkusiskon, joka on kananmuna-allergikko, synttärit lähestyivät,mietti äiti ääneen, että mitähän sitä Satulle keksisi? Siihen Sami sanoi: 'Tehdään munaton muumipappa!' Eikä käsittänyt, mikä siinä meitä oikein nauratti.


**


Olin juuri puhdistanut hiusharjastani melkoisen kasan hiuksia ja heitin ne vessan pönttöön. Silloin noin kolmevuotias Heidi-tyttäreni tuli käymään vessassa, kurkisti pönttöön ja nähdessään hiustukon sanoi järkyttyneenä: 'Voi sentään äiti, sun pimppisi on pudonnut pönttöön!'

 

**
 

Samuli oli paikallisessa pikkuteatterissa katsomassa Peppi Pitkätossu esitystä. Näyttämölle oli rakennettu laudoista talo, joka oli tietysti Huvikumpu. Kun näytelmä loppui, Samuli sanoi kovalla äänellä äidilleen: Oli sillä Pepillä se hevonenkin mukana, minä näin kun se kurkisti sieltä paskahuussin ikkunasta.


**
 

6-vuotias Jaakko ajeli pienellä mönkijällään yrityksen pihassa olevissa kurakuopissa, jolloin isä useasti torui 'Tule nyt heti sieltä vesilätäköistä pois tai kastelet pian asiakkaatkin'. Viimein poika kyllästyi torumisiin ja vastasi 'Ole sinä vaan siellä hiljaa tai äiti pistää sut taas ensi yönä sohvalle nukkumaan'.


**