Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit

 

 
 
 

 

 

Sika

 

 
Pappi ja hiustenkuivain
 
Tyylikäs nainen istui lentokoneessa. Kun lentokone alkoi laskeutua, hän kysyi vieressään istuvalta pastorilta: "Pastori, voisinko mitenkään pyytää teiltä pientä palvelusta?".

"Toki", vastasi pastori, "kuinka voin auttaa teitä?" Nainen kertoi ostaneensa juuri kalliin hiustenkuivaimen, ja pelkäsi jäävänsä kiinni tullissa sen korkean hinnan takia. "Voin kyllä auttaa teitä", pastori vastasi, "mutta varoitan teitä, etten voi valehdella virkailijoille." "Älkää huoliko", nainen vastasi, "ei kukaan epäile pastoria. Piilottakaa kuivain vaikkapa vyönne alle." Näin toimittiin.

Tullissa virkailija kuitenkin pysäytti pastorin, ja kysyi oliko tällä mitään tullattavaa. Pastori sanoi, ettei hänellä ollut mitään tullattavaa "päästä vyötäisiin saakka".

Hetken tuumattuaan pastorin omituista vastausta virkailija kysyi: "Pastori, onko teillä sitten mitään tullattavaa vyötäröstä alaspäin?" Totuuden tiellä pysyäkseen pastori vastasi: "Kyllä on. Minulla on arvokas pieni väline, joka on tarkoitettu naisten iloksi. Mutta tähän päivään saakka se on ollut käyttämätön."

"Vai niin!" naurahti virkailija. "Menkäähän siitä. Seuraava!"