Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Broilerivuoka

Helppo ja herkullinen broilervuoka valmistuu tunnissa.

 

 
 
 

 

1 pussi (750 g) pakastevalkosipuliperunoita
1 prk (420 g) juusto-pastakastiketta
2 dl ruokakermaa tai kanalientä
4 - 6 broilerin koipireisiä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 rkl paprikajauhetta
1 tl timjamia

 

 

 

Levitä jäiset perunaviipaleet isoon uunivuokaan muutaman sentin paksuiseksi kerrokseksi.

 

Sekoita pastakastike ja kerma tai mieto kanaliemi ja valuta perunoille.

 

Huuhdo koivet ja leikkaa tarvittaessa pois rasvaiset nahan reunat. Kuivaa broilerit ja sirottele niiden kummallekin puolelle mausteita. Aseta maustetut koivet perunapedille.

 

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.nt>

 

  Pääsiäisruokaa