Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

FETA-KASVISSILLI

 

Salaattina tarjottava feta-kasvissilli sopii kesän juhliin, joulupöytään tai vaikka lounaaksi.

 

 
 
 

 

160 g kevytsuolattua sillifileetä
200 g salaattijuustokuutioita
200 g tomaattia
150 g kurkkua
60 g kevätsipulia
1/2 dl tilliä
200 g turkkilaista jogurttia

 

 

Pane sillifileet runsaaseen kylmään veteen likoamaan noin tunniksi suolan vähentämiseksi.

Valuta ja kuivaa sillit talouspaperilla. Huuhdo juustokuutiot kylmällä vedellä ja valuta.

Leikkaa sillit, tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit ja tilli. Jätä puolet juustokuutioista, tomaateista, kurkusta ja sipulista koristeeksi.

Sekoita silli, puolet juustokuutioista ja jogurtti kulhossa. Lisää kaikki loput ainekset.

Levitä silliseos laakealle vadille ja koristele pinta juustokuutioilla, tomaateilla, kurkulla ja kevätsipulilla.

Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden ja kukkakaalin kanssa tai ruisleivän päällä.

Lähde: Pirkka

     
 
 
 
  Asiasanat: kesäruoka, vihannesruoka, juhannusruoka, jouluruoka, kalaruoka