Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 

 

 

Glögikakku

 

   
       
 

 

Pohja:

100 g margariinia

200 g Digestive-keksejä

 

Täyte:

200g tuorejuustoa

100g luumusosetta
1 dl glögijuomaa
1 dl sokeria
2 munaa
6 liivatelehteä
2,5 dl Flora Vanilla

Pinnalle:
3 dl vahvaa glögijuomaa
1 dl hyytelösokeria

 

 

   

Murskaa keksit ja sekoita sula margariini joukkoon.

Painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti ja laita kylmään siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota sokeri ja munat.

Vaahdota Flora Vanilla

Yhdistä täytteet, gögijuoma, luumusose ja tuorejuusto.

Kuumenna tilkka sitruunamehua ja sulata liivatelehdet siihen. Sekoita liivate ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan ja kylmään. Hyydytä kakkua yön yli jääkaapissa tai pakkasessa vähintään 4h.

Kiehauta glögijuoma ja lisää hyytelösokeri. Toimi sokeripaketin ohjeen mukaan. Anna kuorrutteen hyytyä kakun pinnalle ennen tarjoilua.

 Joululeivonta