Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Vihannesgratiini

(lisäke 6 hengelle)

 

Suussasulava vihannesgratiini syntyy helposti pakastevihanneksista.

 
 
 

 

1 kg vihannessekoitusta

250 g pekonia

4 dl maitoa/ruokakermaa

2 muna
1 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta

150 g juustoraastetta

 

 

 

Keitä juurekset pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ylimääräinen vesi pois. Kuullota pekoni pannulla ja sekoita juuresten joukkoon. Lado seos ja juustoraaste kerroksittain uunivuokaan.

Tee munamaito ja kaada juuresten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

 

 

  Pääsiäisruokaa