Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Hapankorppurullat

16 kpl

 

 
 
 

 

16 kpl hapankorppuja

4 dl  maitoa tai kalalientä

 

Täyte:

300 g tonnikalaa / lohta

200 g maustamatonta tuorejuustoa

mustapippuria

suolaa

n. 150 g sipulia

2 dl tilliä

2 rkl öljyä

 

 

 

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia pannussa tilkassa öljyä. Sekoita kulhossa keskenään sipulit, tuorejuusto ja hienonnettu kirjolohi ja tilli. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

 

Lämmitä maito kiehuvaksi. Kasta hapankorput maitoon ja nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle.

 

Levitä lohitäyte lopuille hapankorpuille. Kääri rullalle, laita tarjoiluastiaan ja koristele tillillä ja kirjolohella.

 

Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.