Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Sienitäytteiset karitsanpaistit

 

 
 

 

Määrä

Aines

4

karitsan paahtopaistia
  suolaa
  rouhittua mustapippuria
 

paistamiseen:

  öljyä
  voita
  valkosipulinkynsiä
 

täyte:

200 g siitakesieniä
nippu kevätsipulia
tilkka öljyä
tilkka soijakastiketta
  valkopippuria
  rosmariinia
  timjamia
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Leikkaa terävällä kokkiveitsellä pikkupaisteihin tasku, joka täytetään sieniseoksella.
  2. Silppua sienet ja sipulit. Kuullota sienet ja sipuli öljyssä, mausta soijalla, pippurilla ja yrtillä.
  3. Lusikoi sieniseos lihan täytteeksi ja kiinnitä paisti hammastikuilla. Kuumenna pannussa nokare rasvaa ja muutama valkosipulinkynsi. Ruskista paistit.
  4. Ota paistit pannulta ja lado vuokaan. Huuhdo pannu ja lisää liemi vuokaan, joka peitetään foliolla. Kypsennä paisteja 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
   
Lähde: kotiliesi.fi

Pääsiäisruokaa