Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Katkarapucoctail

(4 hengelle)

 

Retro-henkinen alkuruoka katkarapucoctail, helppo ja näyttävä tarjottava.

 
 

 

500 g katkarapuja
  Rucola-salaattia
5 cm purjosipulia
10 cm kurkkua
1 iso tomaatti
1 dl herneitä
1 kpl sitruuna
  tillinoksia
   

Rhode Island-kastike:

1 dl majoneesia (kreikk. jogurttia)
1 rkl ketsuppia
½ tl chiliä
1 tl konjakkia
  mustaa pippuria

 

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Anna kastikkeen maustua ainakin tunnin ajan jääkaapissa.

 

Sekoita katkaravut, salaatti, purjosipuli, kurkku, tomaatti ja herneet kulhossa. Annostele salaattiainekset tarjolle annosmaljoihin ja lusikoi kastike päälle.

 

Koristele annos tillinoksilla ja sitruunaviipaleella.

 

Pääsiäisruokaa