Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Juusto-kermaperunat

(8 hengelle)

 

Kermaperunat - herkulliset ja helposti valmistuvat lisäkeperunat. Sopivat lisäkkeeksi niin kala- kuin liharuokien kanssa.

 
 

1 kg perunasipulisekoitusta

250g - 300g sulatejuustoa

2 dl  ruokakermaa

suolaa
paprikajauhetta

öljyä paistamiseen

200 g juustoraastetta

Paista perunoita pannulla muutama minuutti kovalla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

 

Kuumenna kattilassa ruokakerma ja sulata joukkoon sulatejuusto.

 

Voitele uunivuoka ja lado siihen perunasipulisekoitus ja kerma. Ripottele pinnalle juustoraaste. 

 

Paista 200 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

 

Pääsiäisruokaa