Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 

  

 

 

Kukkakaali-parsakaali gratiini

lisäke 6 hengelle

 

800 g kukka- ja parsakaalia

1/2 litraa kasvislientä (kaalien keittämiseen)

100 g pekonia

100 g sulatejuustoa

3 dl maitoa

4 muna
1 tl suolaa
mustapippuria

100 g juustoraastetta

 

 

 

 

 

Voitele laakea uunivuoka öljyllä.

 

Keitä pakastetut tai tuoreet kaalit puoli-kypsiksi kana- tai kasvisliemessä ja kauho ne reikäkauhan kanssa vuokaan.

 

Kuullota pekoni pannulla ja sekoita juuresten joukkoon.

 

Ota keitinlientä astiaan n. 2 dl ja sekoita joukkoon sulatejuusto. Kaada liemin vuokaan kasvisten päälle.

 

Tee munamaito ja kaada juuresten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.