Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 

 

Lohipasteijat

16 annosta

 

8 kpl lehtitaikinalevyä
150 g graavikirjolohifileesiivuja
4 rkl vihreitä oliiveja
3 kpl kananmunaa

 

Voiteluun

1 kananmuna

 

 

Pinnalle

seesaminsiemeniä

 

 

 

Yhteishyvän ohjeista

 

Ravintosisältö / kpl / kaikki
Energiaa

140 kcal /

589 kJ

2254 kcal /

9431 kJ

Proteiinia

4 g

65 g
Hiilihydraattia 6 g 111 g
Rasvaa 10 g 174 g

Laskelmassa ei ole huomioitu seesaminsiemeniä

 

 

Sulata taikinalevyt erilleen pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli levyjä kevyesti hieman suuremmiksi. Leikkaa levyt kahdeksi neliöksi.

Jaa lohiviipaleet levyjen toiseen reunaan ja nostele päälle oliivirenkaita ja viipaloitua munaa. Sipaise reunat kevyesti vedellä ja taita kolmioiksi. Painele huolella reunat kiinni.

Voitele pasteijat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.