Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Täytetyt munanpuolikkaat

 

Pääsiäisen alkupaloiksi täytettyjä munanpuolikkaita; käyvät muuhunkin alkupalapöytään.

 
 
5 kananmunaa
1 dl kreikkalaista jogurttia
1,5 tl sinappia
1 tl sitruunamehua
  sokeria
  suolaa
  pippuria

Keitä munia 10 minuuttia.  Kuori munat ja halkaise ne kahtia. Irrota keltuainen varovasti.

Valmista kastike lisäämällä jogurtin joukkoon sinappi, sokeri ja sitruunan mehu . Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

Muussaa haarukalla puolet keltuaisista ja lisää kastikkeeseen. Nostele tai pursota tahna lusikalla munanvalkuaisten päälle keltuaisten paikalle.

Nosta munanpuolikkaat tarjoiluastiaan ja raasta loput keltuaiset munien päälle. Koristele katkaravuilla ja tillinoksilla. 

Pääsiäisruokaa