Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Kevyt hedelmäinen pashahyydyke

 

Kevyt herkku pääsiäispöytään

 

 
 

2½ dl vatkautuvaa vaniljakastiketta

2 dl maustamatonta jogurttia

500 g maitorahkaa

2 rkl sitruunamehua

1 tl vaniljasokeria

½ dl mantelirouhetta

1 dl kuivia pilkottuja taateleita

2 rkl appelsiinimarmeladia

2 krl tomusokeria

1 tlk mangososetta

6 liivatelehteä

   
 
 
  • Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se rahkaan ja jogurttiin. Lisää loput ainekset.
     

  • Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä ja purista ylimääräinen vesi pois.

  • Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi, lisää siihen liivatteet ja sekoita. Lisää liemi rahka-jogurttiseokseen.
     

  • Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
     

  • Tarjoile hedelmäsalaatin kanssa.



Pääsiäisruokaa