Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 

 

Pekoni-rosmariiniperunat

2 annosta

4 kiinteää isoa perunaa
4-8 viipaletta pekonia
150 g Aura-juusto muruja
runsaasti kuivattua rosmariinia
 

 

 

 

   

 

Kuori perunat ja keitä suolalla maustetussa vedessä  täysin kypsiksi. Huuhtele kylmässä vedessä ja kuivaa talouspaperilla.

Koverra teelusikalla perunoiden sisusta ja täytä kolot juustomuruilla. Ripottele pinnalle runsaasti rosmariinia.

Kääri perunat pekoniviipaleisiin niin, että juustolla täytetty kolo on ylöspäin ja nyytin sauma jää alle.

Paista uunin keskiosassa 225 asteessa niin, että pekonista tulee rapeaa (n. 25 minuuttia).

Tarjoa lisukkeena lihamurekkeen, pihvin, paistetun kalan yms.  kera.