Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 

 

Tonnikalapastalaatikko

 

 

400 g kuivapastaa (makaronia)
1-2 kanaliemikuutiota
1 kpl sipuli
1-2 kpl valkosipulin kynsi
2 prk tonnikalaa vedessä
½ tl mustapippuria
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
100 g sulatejuustoa
3 rkl tomaattipyreetä

Munamaito

 
5 dl maitoa
2 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
1 dl basilikaa (hienonnettuna)
   

Pinnalle

 
2 kpl tomaattia
2 dl juustoraastetta

 

 

Laita pasta ja liemikuutio kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota pannulla. Lisää valutetut tonnikalahiutaleet, lämmitä. Sekoita joukkoon sulatejuusto sekä tomaattipyree ja mausta.

Voitele uunivuoka. Lado vuokaan kerroksittain keitettyä pastaa ja tonnikalaseosta.

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 50 minuuttia. Lisää paistamisen puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.