Etusivulle Ruokavalikko  

 

Ruokavinkki

free web graphics bar

 

 
     
 

Valkosipuli-jogurttiporkkanat

(6 annosta)

 

Valkosipuli-jogurttiporkkanat sopivat hyvin lisäkkeeksi niin lihan kuin myös kalan seuraksi.

 

 
 
 

 

6 dl porkkanaraastetta

4 rkl auringonkukkaöljyä

2 rkl oliiviöljyä

3 murskattua valkosipulinkynttä

½ l  turkkilaista jogurttia

1-2 tl suolaa
1 rkl juoksevaa hunajaa

 

 

 

Kuullota porkkanaraastetta auringonkukkaöljyssä kymmenisen minuuttia. Porkkanat muuttuvat hieman makeaksi.

 

Sekoita oliiviöljy, valkosipuli ja jogurtti. Mausta suolalla ja hunajalla.

 

Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna tasaantua peitettynä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

 

 

  Pääsiäisruokaa