Dieettiruoka

Osaviikkopaasto

VHH-dieetti

 

Kevyt laihdutusruoka

free web graphics bar

 
 

  

 
 
  Helppo kirjolohi mikrossa
     

600 kirjolohifilee
ripaus mustapippuria
150 g sinihomejuustomurua
1 dl ruokakermaa (15 %)

 

Ravintosisältö / 100 g

HH 0,5 g

180 kcal

 

 

1. Viipaloi kirjolohifilee noin 7 cm:n levyisiksi viipaleiksi ja asettele riittävän isoon voideltuun vuokaan vieri viereen. Mausta mustapippurilla. Ripottele pinnalle sinihomejuustomuru ja kaada vuokaan ruokakerma.

2. Peitä vuoka kuvulla. Kypsennä täysteholla (600 W) ensin 5 minuuttia, käännä vuokaa ja kypsennä edelleen täysteholla 3 minuuttia. Anna kalan jälkikypsyä peitettynä muutama minuutti. Tarkista kalan kypsyys paksuimmasta kohdasta.

 

 

 

 

Dieettiruoka

Laihdutus ja painonpudotus