Mummun omat jutut

.

.

8.9.

.

.

.

 

 

17.9.2019

Kello käy neljää aamuyöllä ja työhuoneeni ikkunasta loistaa jo valo aamun pimeyteen. Taas on kaalissa kihinää ja lyhkäsillä yöunilla mennään. Vaikka illalla on otettu ihan rennosti, eikä telkusta olla kaivettu mitään hiuksia nostattavaa jännitystä, ei unen syliin vaipuminen ota onnistuakseen. "Maajussille morsian" ja "Kokkisota" eivät varmasti herätä niin kiihkeitä tunteita, että nukkumatti niitä säikkyisi. Siispä puolenyön aikaan telkkari kiinni ja nukahtamista odottelemaan. Parin tunnin unien jälkeen olen taas hereillä. Mieskin siinä heräilee ja tuumailee, että pitäisköhän nyt soittaa sinne Elisan asiakakspalveluun, niin ei varmaan olisi ruuhkaa. Yhdessä siinä sitten pohditaan netin teknisiä ongelmia - keskellä yötä!

 

Ihmeellinen on tämä digitaalinen maailma pienen ihmisen aivojen pohdittavaksi! Eilisaamuna mies ahersi tulostinongelman kanssa, kun miltään vehkeeltä ei saatu paperia tulostimesta putkahtamaan. Hämmästykseni oli suuri, kun päivällä tulostin alkoi yhtäkkiä siinä vieressäni kohisemaan ja sieltähän ne tulivat kolme viikkoa sitten tulematta jääneet paperit, joita en lomallelähtiessä ehtinyt jäädä tulostimesta kaivelemaan. Parempi myöhään, kuin ....

 

Siis meillä on ratkiriemukas päivä alkamassa, kun zombina yritän saada jotain järkevää aikaiseksi. No huilataan sitten joskus vanhainkodissa!

 

 

 

   
 

Blogin aiheet

Matkailublogit

Bigin ajatuksia

Jenkkakahvat

Kalispéra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diamond Peak

 

 

test