Etusivu

 

Itse tehdyt Joulukortit

On hauskaa saada omatekoinen joulukortti, eikä sitä raaski heittää pois joulun jälkeenkään. Täältä löydät vinkkejä ja ohjeita joulukorttien valmistamiseen. Valmiista korttipohjista, tarroista, kohotarrakirjaimista, kangastilkuista, nauhoista, napeista, kuusenkoristeista, vanhoista lahjapapereista ym. saat näyttäviä ja kauniita, yksilöllisiä joulukortteja. Vain mielikuvitus on kattona!

 

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

JOULUKORTTIMALLEJA

 

Klikkaa korttia

Tähän korttiin on punaiselle kartonkipohjalle liimattu vaaleampi pilkullinen neliö ja sen päälle vielä pienempi punainen kartonkineliö. Kortti viimeistelty liimaamalla päällimmäiseksi kaupan valmiit koristeet = joulupallo ja piparkakut.
 

 

kortin kääntöpuoli

Kortin sisäpuolelle on kuviosaksilla leikattu valkoiselle paperille tulostettu jouluruno ja valokuva-alusta.

     
     
   

 

Klikkaa korttia

Punaiselle kartonkipohjalle on liimattu ruskea kuviosaksilla leikattu neliö, sen päälle poikittain punainen  sydänkuvioinen neliö. Keskellä on hauska koriste kylpevästä enkelistä. Teksteinä on käytetty kullanvärisiä kohotarratekstejä.
 

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Punaiselle, kuusenaukkoiselle  kartonkipohjalle on liimattu kortin väliin "kuuseksi" vihreää huovutus materiaalia, jossa koristeena ohutta kultanauhaa ja pumpulia. Latvassa kullanvärinen tähtitarra. Kortin kulma on taitettu ja siihen on liimattu kullanväristä tarranauhaa.
 

 

kortin kääntöpuoli

Kortin sisälle on liimattu hahtuvapaperille tulostettu runo ja kullanvärinen kynttilätarra.

 

     
 

 

 

Joulukalenteri

Lasten joulukalenteri  

 

     
     

Klikkaa korttia

Vihreälle kartonkipohjalle on liimattu aukon kohdalle kortin väliin valkoinen kangas ja vihreästä huovasta leikattu joulukuusi, joka on koristeltu punaisilla lankasolmuilla ja ohuella kultanarulla.
 
 

 

Tulostettavat kortit

 

 

 

Tulosta kauniita korttipohjia - runolla tai ilman - omaan joulukorttiisi

birgitmummu

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Vihreälle, pyöreäaukkoiselle kartonkipohjalle on liimattu revitystä vihreästä silkkipaperista aukon ympärille "kaulus". Aukosta kurkistaa tonttu, joka on liimattu seuraavalle sivulle.

 

 

 

 

kortin kääntöpuoli

Tontulla on puinen pää, punaisesta huovasta leikattu ja taivuteltu tonttulakki, punaiset huopalapaset ja huovutetusta materiaalista liimattu parta ja tonttulakin tupsu. Kortin reunoihin on liimattu hopeanväriset mistelitarrat.
     
     

Klikkaa korttia

Punaiselle kartonkipohjalle on liimattu keltaisesta paperista leikattu poro. Kortin kulmiin on liimattu kaupan valmiita "kultakoristeita".

 

 
 

 

Joulurunokortit

 

 

 

Tulosta kauniita runokortteja ja liimaa joulukorttiisi

birgitmummu

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Tähän korttiin on punaiselle kartonkipohjalle liimattu hauska aasitarra ja kankainen ruutukaitale nappilistaksi, johon on kiinnitetty kaksi koristenappia.
 

kortin kääntöpuoli

Kortin sisäpuolelle on kuviosaksilla leikattu valkoiselle paperille tulostettu jouluruno ja valokuva-alusta.
     
     
     

Klikkaa korttia

Punaiselle kartonkipohjalle on liimattu keltaisesta paperista leikatut joulukellot, vihreästä paperista leikattu kuusenoksa ja valkoisesta paperista leikattu kynttilä. Lopputulos on koristeltu kullanvärisillä tähtitarroilla.
 

 

Tulostettavia korttipohjia

 

 

 

Tulosta kauniita korttipohjia ja liimaa joulukorttiisi.

birgitmummu

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Vihreälle kartonkipohjalle on liimattu netistä tulostettu lapsen värittämä värityskuva, jonka ympärille on liimattu koristeeksi kultapunosta.
 

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Punaiselle kartonkipohjalle on liimattu ristipistotyönä tehty joulukuusi. Runo kirjoitettu vapaalla kädellä kullanvärisellä tussilla.
 

Ristipiston malli

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Siniselle paperille on liimattu ylänurkkaan koristetähti. Keskelle on leikattu valkoiselle paperille tulostettu runo, jossa säkeistöjen välissä koristeena tähtitarra. "Tähtitaivaaksi" on töpötetty hopeatussilla pilkkuja, joulutervehdys kirjoitettu vapaalla kädellä hopeatussilla.
 

Joulurunot

 

 

 

Valitse korttiisi sopiva runo. Täältä löydät hartaita, kauniita tai hauskoja joulurunoja.

birgitmummu

 

Viereiseen korttiin on tulostettu mielestäni yksi kauneimmista joulurunoista "Keskellä arjen uurastuksen..."

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Siniselle kartonkipohjalle on liimattu enkelin muotoon kultapunosnauhaa.

 

 

 

 

Vintage-kuvia

 

Kaiuniita jouluisia vintagekuvia joulutervehdyksiin

birgitmummu

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Beesin väriseen korttipohjaan on leikattu kuusenmuotoinen aukko. Aukon keskelle on liimattu roikkumaan ohuella organzanauhalla  aaltopahvista leikattu hiukan aukkoa pienempi kuusi, joka on koristeltu  kimalleliimalla.
 

Klikkaa korttia

Beigelle kartonkipohjalle on liimattu pohjaksi harsokangas ja tumman vihreästä huovasta leikattu kuusi, jossa on koristeena hopeapaperisia palloja.  Alareunassa on kuviosaksilla leikattu, vaalealle paperille tulostettu jouluinen teksti. Komeuden kruunaa paperinarurusetti.
     
     
     

Klikkaa korttia

Punaiselle kartonkipohjalle on liimattu kaupasta ostettuja valmiita piparikoristeita. Sydännauha viimeistelee kokonaisuuden.
 
 

Katso hauskat joulukalenterin jutut

 
 

Lasten joulukalenteri

     
     
     

Klikkaa korttia

Siniselle kartongille on liimattu kolme puista tontun päätä. Hiippalakit on leikattu punaisesta huovasta, joissa koristeraitana vahajuovaa. Lakkien tupsuina valkoista kynsilakkaa.
 

Bigi-mummun joulukortit

Muista ystävää e-joulukortilla!

Katso ihanat

animaatio-kortit

birgitmummu

 

     
     
     

Klikkaa korttia

Punaiseen kartonkipohjaan on leikattu soikea aukko ja kortin väliin aukon taakse on liimattu hauskasta joulukankaasta ja vanusta tehty "kevyt tyyny". Reunaan on laitettu joulukellotarra.
 

Klikkaa korttia

Siniseen kartonkipohjaan on  liimattu ensin valkoinen huovutettu kangaspala ja sen päälle liimattu enkelikuva ja rusetti.
 
  Joulukorttien ohjesivulle =>

 

 

 

 

Tunnisteet: Itse tehdyt joulukortit, tee se itse joulukortit, joulukorttiaskartelu, joulukorttien askartelu, joulukortti askartelu ohje, tee itse joulukortti, joulukortti ideoita, joulukorttien tekeminen, omatekoinen joulukortti, omatekoiset joulukortit,
joulukorttimalleja, joulukortin malli