Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit

 

 
 
 

 

 

Sika

 

 
Uskontotunnilla

Eräänä päivänä opettaja kyseli uskontotunnilla pikku Liisalta kysymyksen. "Kuka loi maan ja taivaan?" Pikku Liisa oli väsynyt ja syvässä unessa. Kun Liisa ei reagoinut opettajan kysymykseen, otti Lasse, joka istui hänen takanaan, kynän ja pisti sillä Liisaa selkään. "Herran Jumala!" huusi Liisa ja opettaja tokaisi "Aivan oikein Liisa".

Liisa nukahti uudelleen. Hetken päästä opettaja kysyi taas Liisalta: "Kuka on Herramme ja Vapahtajamme?" Liisa ei taaskaan kuullut mitään, syvässä unessa kun oli. Jälleen kerran Lasse oli paikalla ja tökkäsi häntä selkään kynällä. "Jeesus Kristus!" huusi Liisa ja opettaja myhäili tyytyväisyyttä.

Opettaja kysyi vähän ajan päästä uudelleen Liisalta että mitä Eeva sanoi Aatamille hänen synnytettyään 23. lapsensa? Jälleen kerran Liisa oli vaipunut syvään uneen ja Lasse joutui taas kynänsä kanssa hätiin. Tällä kertaa pikku Liisa hyppäsi ylös ja huusi "Jos sinä vielä kerran tökkäät tuolla helvetin vehkeellä niin katkaisen sen kahtia ja tungen sen sinun perseeseen!"

Opettaja pyörtyi.