Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit

 

 
 
 

 

 

 

Sika

 

 
Nainen halusi tatuoijan tatuoivan vasempaan sisäreiteensä joulukuusen ja oikeaan pääsiäispupun. Tatuoija ei vähästä hätkähtänyt, mallit katsottiin ja kohta jo neulakone surisi kotoisasti. Työskentelyn lomassa tatuoija alkoi kysellä aihevalinnasta. Nainen vastasi: "Alkoi tympiä se, kun mies aina valittaa, ettei ole mitään syötävää pyhien välissä.

 

Kaksi hyvää ystävystä, Pete ja Jaska, ovat samoilemassa. Kyy puree yllättäen Peteä nivusiin. Jaska soittaa kännykällä myrkytystietokeskukseen, missä päivystäjä neuvoo Jaskaa asettamaan suunsa haavan kohdalle ja imemään myrkyn ulos. Jaska päättää puhelun ja Pete kysyy: "Mitä... siellä... sanottiin?" "Ei voi enää mitään, sä kuolet", Jaska vastaa.

 

Viulisti pääsi taivaaseen. Taivaan portilla Pyhä Pietari kysyi: "Montako virhettä olet tehnyt elämässäsi konsertissa?" "Ehkä viisi", viulisti vastasi. Hän sai viisi neulanpistoa. Taivaan käytävillä käyskennellessään hän kuuli yhdestä huoneesta jumalatonta huutoa. "Mitä tuolla tapahtuu?" hän kysyi ohi liitelevältä enkeliltä. "Siellä on alttoviulisti ompelukoneessa kolmatta päivää.