Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit

 

 
 
 

 

 

 

Sika

 

 
Mäyräkoira, suomen pystykorva ja dobermanni keskustelivat eläinlääkärin odotushuoneessa siitä, minkä takia joutuivat eläinlääkärille.

Mäyräkoira sanoi, että kun oli tuota ikää jo kertynyt ja virtsa alkanut karkailemaan sisätiloissa sinne sun tänne, niin emäntä oli päättänyt, että koiran on aika saada viimeinen piikki ja siirtyä koirien taivaaseen.

Suomen pystykorva kertoi, että hän oli monta vuotta haukkunut postinkantajaa ja yhtenä päivänä oli keittänyt niin paljon yli, että oli haukannut postimieheltä palan pohjelihaksesta. Joten hänenkin kohtalonaan oli koirien taivas.

Dobermanni aloitti oman tarinansa ja kertoi, että hänellä on tosi uhkean muotoinen nuori emäntä, jolla on tapana voimistella joka aamu alasti. Eräänä aamuna emännän taivutellessa itseään, dobermanni ei sitten voinut vastustaa kiusausta ja teki temput emännälleen takaapäin.

Mäyräkoira ja pystykorva jatkoivat tässä vaiheessa tarinaa yhteen ääneen: "Ja siksi sinäkin olet tullut saamaan viimeisen piikin." Johon dobermanni: "Ei kun tultiin vaan kynsiä lyhennyttämään."