Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

 * Tutkimusten mukaan vain 10% suomalaisista omistaa television. Yli puolella on kuitenkin kotonaan erittäin moderni akvaario. Lähde:
Telehallintokeskus, tv-lupatarkastusosasto.

* Joka kymmenennellä peruskoululaisella on kotonaan herätyskello, jossa on valmistusvirhe. Lähde: Opettajain ammattiliitto.

* Mittavien tutkimusten jälkeen on todettu, että yli 60% uusilla urheiluautoilla ajelevista miehistä elää itse asiassa köyhyysrajan alapuolella.
Lähde: Liikkuvan poliisin nopeusvalvonta.

* Valtavan suuri enemmistö, yli 80% invalideista kokee ihmeparantumisen astuessaan ulos invapaikalle pysäköidystä autostaan. Lähde: HKR, pysäköintipalvelukeskus.

* Uutta biologian alalta: reilu 35% koirista käyttää pääravintonaan äidinkielen kotiaineita. Lähde: äidinkielen opettajien liitto.

* Havaintojen mukaan Aleksis Kiven katu on Suomen monimutkaisin katu. 28%siellä liikkuvista miehistä joutuu kysymään neuvoja paikallisilta kotirouvilta. Lähde: Poliisi.

* Suomen nuorisoa mollataan suotta. Yli 60% ns. skinheadeista on itse asiassa pesäpallon innokkaita ystäviä. Lähde: Poliisin mellakantorjuntaosasto.

* 69% hukatuista lompakoista ei sisältänyt penniäkään rahaa. Lähde: Poliisi, Pasilan löytötavaratoimisto.

* Outoa mutta totta: 95% mafiamurhien silminnäkijöistä Italiassa on kuuromykkäsokeita. Loput viisi prosenttia taas joutuu muita useammin salaperäisten onnettomuuksien uhreiksi. Lähde: Europol.

* Lopuksi mainittakoon, että kahdeksan seitsemästä suomalaisesta ei osaa perusmatematiikkaa!

 

 

 

Blondi halusi mennä pilkille, joten kairan ja muut välineet hankittuaan hän suuntasi lähimmälle jäätyneelle lammelle.
Saatuaan turkin päälleen mukavasti hän alkoi kairaamaan avantoa, kun taivaasta kajahti ääni: "JÄÄN ALLA EI OLE KALOJA!"
Selvittyään säikähdyksestä ja saatuaan kupillisen kaakaota termospullosta siirtyi hän keskemmälle lampea ja alkoi kairaamaan uutta reikää jäähän.
Ääni jylisi jälleen "JÄÄN ALLA EI OLE KALOJA!"
Tällä kertaa, jo peloissaan, hän siirtyi lammen ääripäähän ja arveli kairatessaan, ettei tämä voinut olla totta. Kun taas, entistä jylhempänä, ääni kajahti "JÄÄN ALLA EI OLE KALOJA".
Peloissaan blondi käänsi katseensa taivaalle ja kysyi "Oletko se sinä Herrani?"
Ja ääni vastasi: "En. Olen jäähallin vahtimestari"...

 

 

 

Hän on joutunut mielisairaalaan, koska tappoi 12-vuotiaan äitinsä ja tämän rakastajan.
(Kansan Uutiset)

Ikaalisten Ampujat panostaa nuoriin.
(Otsikko Pohjois-Satakunnassa)