Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Naisten ja miesten pieniä eroja...

NIMET
Kun Laura, Liisa, Elisa ja Marja menevät ulos lounaalle he kutsuvat toisiaan Lauraksi, Liisaksi, Elisaksi ja Marjaksi. Kun Marko, Kalle, Esko ja Tomi menevät ulos, he viittaavat toisiinsa nimillä Läski, Godzilla, Pölkkypää ja Pelle.

ULKONA SYÖMÄSSÄ
Kun lasku saapuu, Marko, Kalle, Esko ja Tomi heittävät jokainen pöytään kaksikymppisen vaikka lasku ei tee yhteensä kuin 32.50 EUR. Kenelläkään ei ole pienempää, eikä kukaan viitsi myöntää haluavansa vaihtorahaa takaisin. Kun tytöt saavat heidän laskunsa, kaivavat he salamannopeasti taskulaskimensa esiin.

RAHA
Mies maksaa 2 euroa yhden euron hintaisesta tavarasta jos hän tarvitsee sitä. Nainen maksaa yhden euron 2 euron hintaisesta tavarasta jota hän ei tarvitse mutta joka on alennusmyynnissä.

KYLPYHUONEET
Miehellä on kuusi tavaraa kylpyhuoneessaan: hammasharja, partavaahto ja -höylä, saippuapala ja mainospyyhe. Keskiarvo tavaroitten lukumäärälle tavallisen naisen kylpyhuoneessa on 337. Mies ei todennäköisesti pystyisi tunnistamaan suurinta osaa näistä tavaroista.

VÄITTELY
Nainen saa viimeisen sanan joka väittelyssä. Mitä tahansa mies tämän jälkeen sanoo tarkoittaa, että hän aloittaa uuden väittelyn.

KISSAT
Naiset rakastavat kissoja. Miehet sanovat rakastavansa kissoja, mutta kun naiset eivät näe, he potkaisevat niitä.

TULEVAISUUS
Nainen on huolissaan tulevaisuudesta kunnes löytää aviomiehen. Mies ei ole koskaan huolissaan tulevaisuudesta, ennen kuin löytää vaimon.

MENESTYS
Menestynyt mies on sellainen, joka tienaa enemmän kuin hänen vaimonsa pystyy kuluttamaan. Menestynyt nainen on sellainen, joka löytää tällaisen miehen.

AVIOLIITTO
Nainen avioituu miehen kanssa olettaen, että tämä muuttuu, vaikka näin ei tapahdu. Mies avioituu naisen kanssa olettaen, että tämä ei muutu, vaikka näin tapahtuukin.

LAITTAUTUMINEN
Nainen laittautuu kaupassa käyntiä, kukkien kastelua, roskien vientiä, puhelimeen vastausta, kirjan lukua ja postin hakemista varten. Mies laittautuu häitä ja hautajaisia varten.

LUONNOLLISUUS
Miehet heräävät yhtä hyvännäköisinä kuin he menivät nukkumaankin. Naiset jollain tavalla levähtävät yön aikana.

JÄLKELÄISET
Ah, lapset. Nainen tietää kaiken lapsistaan. Hän tietää hammaslääkärivarauksista ja romansseista, parhaista kavereista, lempiruuista, salaisista peloista, toiveista ja unelmista. Mies on suurin piirtein tietoinen hänen kotonaan asuvista lyhyistä ihmisistä.

PÄIVÄN AJATUS
Jokaisen aviollisen miehen tulisi unohtaa tekemänsä virheet. Ei ole mitään syytä kahden ihmisen muistaa samaa asiaa ja muistuttaa siitä.

 

Kummallinen otus

 

Pariskunta oli mennyt pienen poikansa kanssa häihin kirkkoon. Poika ei ollut aikaisemmin käynyt kirkossa ja kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Pappi oli tullut sitten sakastista viitan helmat lepattaen.
Poika oli katsonut silmät ympyräisinä ja hiljaisessa kirkossa kuului kirkkaalla lapsen äänellä: "V**tu! Kato Batman!!"