Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Kaveri lähti hommiin Afrikkaan ja otti vihikoiransa mukaan. Siellä oli paljon haisteltavaa ja niinpä vihikoira eksyi viidakkoon. Kohta koira huomasi, että leopardi havitteli sitä lounaaksi ja niinpä olivat hyvät neuvot tarpeen. Koira nappasi luun maasta, käänsi selkänsä leopardille ja juuri kun leopardi oli hyökkäämässä, vihikoira sylkäisi luun suustaan ja sanoi: Huh huh, olipas pahanmakuinen leopardi, onneksi se on nyt syöty.

Leopardi kiitti onneaan, ettei ollut ehtinyt hypätä kimppuun ja lähti tiehensä. Apina oli kuitenkin puussa ja näki kaiken. Apina ajatteli, että jos hän käräyttää vihikoiran, hän saa leopardista ystävän, eikä tämä enää yrittäisi syödä apinaa. Apina meni kertomaan leopardille, kuinka tätä oli älytetty. Leopardi suuttui silmittömästi ja huusi apinalle: Hyppää selkään ja tule katsomaan, kuinka höynäyttäjälle käy.

Vihikoira näki leopardin juoksevan apina selässään häntä kohti. Mikäs nyt neuvoksi? Vihikoira käänsi taas selkänsä ja sanoi suureen ääneen: Missähän se saatanan apina viipyy? Minähän lähetin sen hakemaan uutta leopardia jo puoli tuntia sitten. Nälkähän tässä tulee.

Tarinan opetus?
Perseennuoleminen voi auttaa sinua hetkellisesti, mutta taitava paskanpuhuja selviää tilanteesta kuin tilanteesta.
 

 

 

Väärinkäsityksiä

Novell NetWare -systeemin operaattori kävi soittajan kanssa seuraavan keskustelun:
* Hyvää päivää, onko tämä tukilinja?
* Kyllä on. Kuinka voin auttaa teitä?
* Tietokoneeni mukiteline on hajonnut, mutta takuu on vielä voimassa. Miten menettelen saadakseni sen korjattua?
* Anteeksi, sanoitteko mukiteline?
* Kyllä, se on kiinnitetty tietokoneeni etupaneeliin.
* Anteeksi jos olen hieman hölmistynyt, mutta saitteko tämän lisäosan jossain messuilla? Mistä saitte sen? Onko siinä valmistajan merkkiä?
* Se tuli tietokoneeni mukana jo ostettaessa. En tiedä mitään sen merkistä. Siinä lukee ainoastaan 4X kannessa. Tässä vaiheessa tukihenkilön oli pakko tukkia luurinsa, ettei asiakas olisi kuullut hänen nauruaan. Soittaja oli käyttänyt CD-ROM-aseman levynalustaa mukitelineenä, ja sitten irrottanut jossain vaiheessa koko alustan.