Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Nuori nainen oli sydänsuruista niin masentunut, että päätti lopettaa kurjan elämänsä heittäytymällä mereen. Hän käveli sillalle ja oli juuri heittäytymässä hyiseen veteen, kun komea nuori merimies näki hänet itkua tihrustamassa sillan reunalla.
Hän sääli naista ja sanoi, "Katsos tyttöseni, sinulla on vielä paljon elettävänä ja koettavana. Minä lähden Amerikkaan huomenaamulla ja jos haluat, voin sulloa sinut mukaan alukselleni." Hän lähestyi tyttöä, otti tämän kainaloonsa ja lisäsi: "Minä pidän sinut tyytyväisenä ja sinä pidät minut tyytyväisenä."
Tyttö nyökkäsi myönnytyksen merkiksi. Niin, mitä hänellä olisi hävittävänäkään?

Vielä samana iltana merimies vei hänet alukseen ja piilotti hänet pelastusalukseen. Siitä lähtien joka ilta merimies toi tytölle kolme voileipää ja hedelmän, jonka jälkeen he harrastivat kiihkeää seksiä aamunkoittoon...

Kolme viikkoa myöhemmin, rutiinitarkastuksen aikana, kapteeni löysi tytön.
"Mitä te täällä teette?", kapteeni murjaisi. "Minä olen tehnyt sopimuksen yhden merimiehen kanssa", tyttö sopersi hädissään. "Saan ruokaa ja matkan Amerikkaan ja vastapalveluna hän saa seksiä minulta, kunnes saavumme sinne".

"Se saattaa kestää", nauroi kapteeni. "Tämä on Suomenlinnan lautta!"
 

 

Sokeat golfaajat

Pappi, lääkäri ja diplomi-insinööri odottelivat hidasta golfryhmää.
- Mikä noita vaivaa. Olemme odottaneet jo 15 minuuttia, narisi insinööri.
- En tiedä, mutten ole koskaan nähnyt tuollaisia hidastelijoita, tuhahti lääkäri.
- Mutta tuolta tulee kentänhoitaja. Kysytään häneltä. Hei Yrjö, mikä tuota ryhmää meidän edellämme vaivaa, tiedusteli pappi?
- Ai, he. He ovat sokeita palomiehiä. He menettivät näkönsä, kun yrittivät pelastaa klubirakennusta viime vuonna. Siksi annamme heidän koska tahansa pelata ilmaiseksi.

- Hyvin ikävää. Minun täytyy tänä iltana lukea erikoisrukous heidän puolestaan, pahoitteli pappi.
- Minun täytyy kysyä silmäkirurgiystävältäni, että olisiko mitään tehtävissä heidän hyväkseen, tuumiskeli lääkäri.
- Eivätkö he voi pelata yöllä, kyseli diplomi-insinööri?