Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

47-vuotias englantilaisnainen on tuomittu oikeudessa sakkoihin liian äänekkään rakastelun takia, kertoo brittilehti Sun. Naisen naapuri oli tehnyt rakastelusta yli 20 nauhoitetta ympäristöterveysviranomaisten avulla. Nauhat kuunneltiin oikeudessa.

Pariskunnan miesosapuoli pääsi syytteistä, koska ei ollut yhtä äänekäs kuin nainen.

Pariskunnan rakastelun meluhaitoista oli tehty peräti 25 valitusta poliisille. Esimerkiksi yksi puolikuuro naapuri ei ollut saanut nukuttua kahteen yöhön.

 

 

Mies oli vuokrannut huoneen pienestä täysihoitolasta. Kävi ilmi että toiletin virkaa siellä toimitti vanha, pihan perällä seisova puusee. Kaupunkilaista tämä kauhistutti ja ensivierailullaan hän ryntäsikin ulos ennen kuin ehti edes asiaansa toimittaa.
- Eihän sisällä voi olla, kun siellä on niin kauheasti kärpäsiä! hän valitti.
Toinen asiakas osasi neuvoa tulokasta.
- Jos sinulla on varaa vielä pidätellä tunnin verran, niin voit toimittaa asiasi rauhassa kahdentoista ja neljäntoista välillä.
- Miten se on mahdollista?
- Silloin kärpäset ovat lounastamassa seisovassa pöydässä.

 

 

 

 

Meikäläinen käytti joskus kulunutta fraasia, kun poliisi pysäytti "ihan muuten vaan". Autossani oli eturenkaat ihan pyllystä, kaljut (kiitos aurauskulmien). Poliisit kysy luonnollisesti että "mitenkäs nämä tämmöseks on päässy"? Johon minä jo varmana että sakot tulee, "Ne on vielä niin uudet, ettei niihin ole vielä pinta kerennyt kasvamaan".
Vanhempi mulkas aika pahasti, mutta nuorempi repesi ihan täysin. Kenties oli uusi kommentti hänelle. Kehottivat vaihtamaan renkaat pikapuoliin...