Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Kuumemittaria vaihtamassa
Asiakas availee osastolla kuumemittaripaketteja ja mene kysymään kuinka voisin olla avuksi. Asiakas rupeaa selittämään, kuinka halusi tarkastaa mittareiden laadun, kun oli ostanut viikko sitten kuumemittarin, missä pää oli ”röpelöinen”. Totesin, että ilman muuta hän saa vaihtaa mittarin uuteen, kuittia vastaan, kun tuotteessa on vika.

Nooh, siihen hän (mies n.55v) aloitti selityksen, kuinka tuo ”röpelöinen” kuumemittari tuntuu (omassa!!) peräaukossa ikävältä mitatessa… ihan vaimonkin mielestä. Ja on myös hyvin epähygieeninen, kun sitä röpelöistä pintaa ei saa kunnolla puhdistettua, jos vaikka eri paikoista mittaa… Kuuntelin monttu auki selitystä, joka tuli ihan vakavalla naamalla, ilman vitsin häivääkään. (Hieman tuli kyllä sellainen olo, että missäs se piilokamera olikaan..?)

Asiakas lähti ja tuli takaisin parin tunnin päästä kuumemittari ja kuitti mukanaan ja antoi asiakaspalvelupisteessä samanlaisen, yhtä kattavan selityksen kuumemittarin käyttötarkoituksesta. Oli vielä todennut, että ”se suolihan voi tuollaisesta teräväreunaisesta kuumemittarista puhjeta kuin immenkalvo ikään”….

Ja kaikki vain 4 euron kuumemittarin tähden.......

 

Olin kolmevuotiaan tyttäreni kanssa eräänä syksynä metsässä samoilemassa.
Tyttäreni kysyi, miksi emme kerää koskaan sieniä. Vastasin, että äiti ei
tunne kuin kärpässienen, joten ei voida kerätä niitä syötäväksi. Tytär
tokaisi siihen, että eihän se haittaa kun meillä ei muut syö sieniä kuin
isä. Muutaman päivän päästä menimme neuvolaan ja neuvolatäti näytti
kirjasta sienen kuvaa ja kysyi tyttäreltäni mikä se on. Siihen tyttö
vastasi, että kärpässieni ja äiti kerää niitä isille ruuaksi.