Päivän juttu Etusivulle Valikkoon Huumorikortit
 

 

 

 

Sika

 

 

 

Mies oli eräänä päivänä ylittämässä katua, kun sammakko kutsui häntä ja sanoi: "Jos suutelet minua, muutun kauniiksi prinsessaksi."

Mies kumartui ja poimi sammakon ja laittoi sen taskuunsa. Sammakko ryhtyi taas puhumaan ja sanoi: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, kerron kaikille kuinka älykäs ja urhea sinä olet ja olet sankarini."

Mies otti sammakon taskustaan, hymyili ja laittoi sen takaisin taskuunsa. Sammakko puheli edelleen ja sanoi: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, olen sinun rakastajasi koko loppuviikon."

Mies otti sammakon taskustaan, hymyili sille ja laittoi sen takaisin taskuunsa. Sammakko huusi taskusta: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, jään luoksesi kokonaiseksi vuodeksi je TEEN AIVAN MITÄ HALUAT."

Taas mies otti sammakon taskustaan ja hymyili sille ja laittoi takaisin taskuunsa. Viimein sammakko kysyi: "Mikä nyt on? Olen kertonut olevani kaunis prinsessa ja olen luvannut jäädä luoksesi vuodeksi ja tehdä ihan mitä haluat. Miksi et suutele minua?"

Mies vastasi: "Kuule, olen tietokoneohjelmoija. Minulla ei ole aikaa tyttöystäville, mutta puhuva sammakko on ihan kiva."

 

 

 

Kaksi kollikissaa tapasi. Toinen sanoi:
- Kuulin, että olit eilen eläinlääkärillä.
- Pitää paikkansa. Nyt olen sitten konsultti.
- Konsultti?
- Niin, semmoinen joka tietää miten hommat hoidetaan, mutta ei pysty hoitelemaan niitä itse.