Matkablogi Thaimaa  - Phuket blogi

Matkakokemuksia

Kokemuksia ja tunnelmia Thaimaan Phuketista.

Tule mukaan nojatuolimatkalle tämän blogin mukana!

 

EtusivullePhuket-sivulleMatkailun valikkoonOmat reissut-sivuBlogi-sivulle

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Thaimaa - Phuket

Tammikuu 2011

Bigin sivulle

 

Koko reissun kuvat ja videot, hintatietoa ym. täältä

 

 

     
 
  

 

  

 

 

31.1.2011  klo 6:33

Mukava kotiinpaluu eilen illalla - posti oli tuonut kutsun gastroskopiaan (nielemään mahaletkua) heti täksi aamuksi. Mistä ne oikein arvasivatkaan, että kaukomaiden ruoka ja juoma pistää refluksitautisen mahani lujille. Nyt vatsa kurnii, kun oltava syömättä ja juomatta ennen toimenpidettä. Kaiken kukkuraksi meillä on hilluttu hereillä kello kahdesta saakka, kun elimistö kuvitteli, että ollaan yhä Thaimaassa ja runsas aamiaispöytä odottelisi jo tuohon aikaan ahmimaan munakasta ja pekonia sun muita herkkuja!

 

27.1.2011  klo 9:10 (Thai-aikaa)

Paratiisisaaren "rauhassa" voisi ulkoisen hälisevän maailman murheet unohtaa ja uiskennella kristallin kirkkaassa vedessä loputtomiin. Puuterihiekalla, häikäisevässä paisteessa tallaillessa kotomaan pimeys ja pakkaset tuntuvat mielikuvituksellisilta.

 

24.1.2011  klo 22:05 (Thai-aikaa)

Onpa kätevää, kun voi piipahtaa räätälille, jos kaupasta ei satu löytymään sopivan kokoista nuttua länsimaista runsasta vartta verhoamaan. Jännityksellä odotan, millaisen "kaljasaavin peitteen" olen onnistunut vaatturilta tilaamaan!

 

24.1.2011  klo 9:20 (Thai-aikaa)

Vatsatauti korjaantui aamun mittaan ja niinpä päästiin vielä tapaamaan systerin porukoita, jotka ovat poistumassa kotimaahan alkuviikosta.

Nyt koettiin sekin ihme, että kenkäkaupasta löytyi sirot sandaalit kokoa 41! Taidankin vastaisuudessa käydä kenkäostoksilla täällä Aasiassa, kun meille isojalkaisillekin on täällä tarjolla kauniita menokkaita.

 

21.1.2011  klo 17:46 (Thai-aikaa)

Viisi päivää harjoiteltu polttavaa aurinkoa. Oppiikohan sitä koskaan, että kun se paahtaa kohtisuoraan taivaan laelta, niin se on paljon tehokkaampaa kuin meidän kotikulmilla koskaan. Tämän rantapäivän palkintona iho punoittaa lupaavasti - saakohan tästä huomiseksi kauniin rusketuksen?

 

19.1.2011  klo 9:23 (Thai-aikaa)

"Piilolähtö" onnistui! Täydellinen yllätys pikkusiskolle, kun ilmestyttiin onnittelukäynnille Phuketin Nai Harniin 17.1. Todistettavasti ollaan hyvässä kunnossa, kun tehtiin matka kävellen Karonista Nai Harniin (harhautumisineen n.20 km) jyrkän mäkisessä maastossa. Neljän tunnin vaellus liki 30 asteen helteessä oli melkoinen suoritus.

 
 

Phuket-sivut

 
  Matkakertomuksia, blogeja, matkakuvia, tietoa paikkakunnittain....  

 

 

 

 

Mitä matkalle mukaan

 

Tunnisteet: matkakertomus Thaimaa, Thaimaan matkakertomuksia, Thaimaa blogi, Thaimaan matka, Thaimaa kuvia, kokemuksia Thaimaasta, Phuket matkakertomus, Phuket blogi, Phuket kuvia, matkakohde Phuket