EtusivulleMatkailun valikkoonOmat reissut-sivuBlogi-sivulle

Turkki-blogi - Marmaris

Matkakokemuksia ja tunnelmia Turkin Marmariksen kaupungista. Tule mukaan nojatuolimatkalle tämän blogin mukana!

free web graphics bar

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
  

 

  

 

 

Turkki - Marmaris

huhtikuu 2012

 

 

 

28.4.2012   klo 7:43

Vielä on vähän lomaa jäljellä!! Tänään puristetaan viimeiset mehut tästäkin reissusta, ennen kuin ahtaudutaan nauttimaan lentomatkan riemuista. Basaarit saa jäädä nyt taa, eikä yhtään kaduta, ettei tältä reissulta tullut hankittua laukun painoksi rätin rättiä! Hauskoja muistoja on jäänyt matkan varrelta sitäkin enemmän ja pahaa pelkään, että taas kertyi kehoon muutama ylimääräinen kilokin kaiken syömisen ja juomisen seurauksena. Siinä sitä on taas urakkaa askarreltavaksi kotimaassa!

 

27.4.2012   klo 7:49

On monta tapaa viettää aurinkolomaa -  jotkut viettävät päivänsä hotellin uima-altaalla auringosta nauttien ja sitten on niitä, jotka haluaa kääntää nokkansa outoihin tuuliin. Taidetaan kuulua pikemminkin noihin jälkimmäisiin eilisen seikkailun mukaan. Niinpä hypättiin paikallisbusiin, joka oli matkalla Hisarönüün. 45 minuutin matkan jälkeen saavuttiinkin perille "ei mihinkään". Ranta oli autio ja tyhjä, jossa paikkoja kunnostettiin tulevaa sesonkia varten. Hilpeyttä herätti huhuiluni "Is the bar open?" Löytyi sentään yksi kuppila, jossa odoteltiin tunti paluubussia. - No nähtiinpä matkan varrella sentään sitä oikeaa aitoa maaseutua hedelmäpuineen ja kanaparvineen!

 

26.4.2012   klo 7:44

Ei me mitään oikeita turisteja olla, kun eilenkin tultiin basaarista tyhjin käsin. Millään en jaksaisi nyt alkaa kinaamaan hinnoista kauppiaiden kanssa. Eikä sorruttu myöskään baarinpitäjän halvan juoman houkutukseen, jota hän niin hauskasti yritti meille tyrkyttää "minä en höpöttele, minähän olen sellanen makee poika".

 

25.4.2012   klo 8:07

Mikä siinä onkin, että poissa kotoa unikin maittaa? Olen nukkunut öisin ainakin kahdeksan tuntia ja päikkäritkin tulee torkuttua päivän rientojen jälkeen. Ehkä se on tuo liikunta ja aurinko, jotka auttavat asiaa. Hyvä niin - ehkä naaman rypytkin on taas hiukan sileämmät, eikä asiaa ole auttaneet mitkään FormLifen ihmerasvat!

 

24.4.2012   klo 7:27

Odotettavissa aurinkoa ja raikkaita merituulia koko päiväksi. Päivän asuna bikinit, nenän päässä 50-kertointa ja mielentilana leppoisan lauhkea lomalainen. Siinäpä puitteet tämän päivän meriretkelle. Paatilla tarjotaan lounasta ja juomaa, mahtavia maisemia.... loput huvitukset lienevät osallistujien omassa hallinnassa?!

 

23.4.2012   klo 8:17

Tuhtia turkkilaista ruokaa ja unta, unta, unta.... Siitä sitä somaa lomafiilistä revitään! Eilisen pitkä kaupunkiin tutustumisen kävelylenkki muussasi kantapäät, eikä illalla jaksanut enää ruokapaikkaa kovin kaukaa hakea. Toivottavasti käpälät kestää taas "pientä" ruumiinkulttuuria, kun tänään on tarkoitus talsia parin tunnin matka Icmelerin pikkukaupunkiin. Takaisin tullaan dolmuksella (pikubussilla).

 

22.4.2012   klo 1:58

Taas on olo kuin pöllön poikasella uudessa maailmassa. Ehkä uusi aamu tuo valaistusta tähän uuteen osoitteeseen, jonka ympäristöä yritämme parvekkeelta yön pimeydessä hahmottaa. Sopeutuminen kaksioelämäänkin luonnistunee ihan mallikkaasti, kunhan saadaan nukuttua ensin pois matkarasitukset. Ja kun aamu koittaa -- Marmaris, here I come!

 

 
 

Turkki-sivut

 
  Matkakertomuksia, blogeja, matkakuvia, tietoa paikkakunnittain....  

 

 

 

Mitä matkalle mukaan

 

Tunnisteet: matkakertomus Turkki, Turkin matkakertomuksia, Turkki blogi, Turkin matka, Turkki kuvia,

kokemuksia Turkista, Marmaris matkakertomus, Marmaris blogi, Marmaris kuvia, matkakohde Marmaris