EtusivuHarrastusKartat & sääKauneusOma rahaPerhe & kotiTerveysMatkailuViihde

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

Ohjeita nettishoppailuun

 

 

 

 

Tulli

 

Eu:n ulkopuoleleta tilatusta tavarasta peritään tulli ja arvonlisävero ennen tavaran luovuttamista. Tullimaksuja ei peritä, jos lähetyksen sisältämien tavaroiden kokonaisarvo on enintään 150 €. Tullia, arvonlisäveroa tai valmisteveroa ei myöskään peritä, jos arvo jää alle 10 €. Tulli on julkaissut esitteen Ostaisinko Internet-kaupasta.

 

free web graphics bar

 

Myyjä

 

Vastuuntuntoinen kauppias antaa riittävästi tietoa itsestään, sopimusehdoistaan ja tuotteistaan ennen kaupan solmimista. Älä käy kauppaa pelkän postilokero- tai internetosoitteen kanssa, vaan varmista, että yritys kertoo katu- ja sähköpostiosoitteensa.

 

free web graphics bar

 

Ehdot

 

Lue toimitus- ja palautusehdot ennen ostoa. Voiko tuotteen palauttaa ja millä ehdoilla?

 

free web graphics bar

 

Kustannukset

 

Tutustu myyjän sivuilla oleviin tietoihin toimituskustannuksista sekä hyväksytyistä valuutoista ja sovellettavista veroista.

 

free web graphics bar

 

Tilausvahvistus

 

Tulosta ja tallenna tilauksesi ja tilausvahvistuksesi, kaupan ehdot sekä kauppiaan mahdollisesti antama kuittaus maksun hyväksynnän jälkeen.

 

free web graphics bar

 

Maksutapahtuma

 

Kiinnitä huomiota maksutapahtuman suojaamiseen. Maksuympäristön turvallisuudesta kertoo suljettu lukko tai ehjä avain selainsivusi alareunassa tai www-osoitteen http://-etuliitteen loppuun ilmestyvä s-kirjain (https://).

 

 

Nettikaupat - verkkokaupat

 

Lähde:

kuluttajansuojavirasto

visa.fi

tulli.fi