EtusivuHarrastusKartat & sääKauneusOma rahaPerhe & kotiTerveysMatkailuViihde

 

 

Bigin omat ihonhoitovinkit

 

   
   

 

Näitä minä käytän

Ihon vanhenemisen ehkäisyyn olen alkanut käyttää A-vitamiini valmisteita, koska sen on todettu korjaavan iho-ongelmia ja auttavan ihosolujen normaalien toimintojen säätelyssä.

 

Bellavita

Mieleeni muistui hyvä suomalainen A-vitamiinivoide, jota läksin sitten googlettamaan ja etsimään tietoa sen tehosta ja vaikutuksesta. Nyt aionkin hankkia sekä päivä- että yövoiteen ja testata olisiko nämä yhtä tehokkaita kuin tuo OptiRetin. Hinta on ainakin huikeasti edullisempi (13,20 € /75 g).

 

BM OptiRetin-voide

Olen käyttänyt nyt yhden tuubin (50 ml) ja iho on omasta mielestäni nauttinut tästä hoidosta ja ollut koko kesän terveen ja hyvinvoivan oloinen. Hinta vaan on melko "rasvainen" (57 € /50 ml).

 

BM OptiRetin Tehoseerumi

Käytän harvakseltaan. Kun ei suurempia ongelmia ole kesän aikana ilmennyt ja olen pärjännyt tuolla BM OptiRetin voiteella. Hyvä tuote tämäkin, mutta melkoisen hintava on tämäkin (46,20 € /30 ml).

 

Sinkki

Sinkkiä tarvitaan kollageenin muodostuksessa ja A-vitamiinin toiminnan tukena. Olen syönyt yhden kapselin päivässä tehostamaan OptiRetinin A-vitamiinin vaikutusta. Tätä hoitoa aion jatkaa myös Bellavitan tehostamiseksi.

 

Omega-3 & E-vitamiini

Omega-3 kapselit kuuluvat päivittäiseen "ruokavaliooni" kesät talvet. Ne sisältävät myös E-vitamiinin, joka on voimakas antioksidantti ja ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeä vitamiini.

 

D-vitamiini
D-vitamiini on tärkeä luuston rakennusaine. Koska talvella sitä ei saa riittävästi auringosta eikä ravinnosta, pitää pillereitä napsia pimeimpään vuodenaikaan purkista.