Dieettiruoka

Osaviikkopaasto

VHH-dieetti

 

Kevyt laihdutusruoka

free web graphics bar

 
 

  

 
 
  Kalakaviaari 2 annosta
     
2 kpl =200 g Uusia perunoita
n.160g tonnikalaa vedessä
1 kpl pieni omena
1 kpl sipuli
3 rkl silputtua tilliä
150 g rasvatonta rahkaa
2 tl sitruunamehua
  mustapippuria

 

 

Ravintosisältö:

70 kcal / 100 g (kalakaviaaria)

180 kcal /annos + peruna 60 kcal

= 240 kcal / annos

 

Keitä perunat suolavedessä tuoreen tillin kanssa.

 

Pilko tonnikalaa haarukalla pienemmiksi paloiksi.

 

Kuutioi omena ja pilko sipuli.

 

Sekoita rahkan joukkoon sitruunamehu, silputtu tilli ja mustapippuri. Voit lisätä joukkoon lusikallisen rasvatonta maitoa, että saat kastikkeesta notkeampaa.

 

Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin verran.

 

tarjoile keitetyn perunan kanssa.

 

Voit käyttää tonnikalan asemasta perattua savukalaa tai matjessillifileetä.

 

 

 

 

 

Dieettiruoka

Laihdutus ja painonpudotus