Dieettiruoka

Osaviikkopaasto

VHH-dieetti

 

Kevyt laihdutusruoka

free web graphics bar

 
 

  

 
 
  Mantelikala 4 annosta
     
800 g seitiä (pakaste)
1 ½ tl suolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta
100 g voita tai Oivariinia
1 dl korppujauhoja
100 g mantelilastuja
1½ dl ruokakermaa
1 dl juustoraastetta
1 rkl vehnäjauhoa
   
   
 

Ravintosisältö:

183 kcal / 100 g

HH 17,4 g

 

Mausta sulaneet kalapalat suolalla ja pippurilla. Anna maustua noin puoli tuntia. Kypsennä uunissa 10-15 min 175 asteessa.

Sulata voi kattilassa. Lisää korppujauho, vehnäjauho, juustoraaste, neste ja puolet mantelilastuista. Tarkista maku ja mausta halutessasi suolalla ja yrteillä. Levitä seos kalapalojen päälle.

Kypsennä uunissa vielä noin puoli tuntia 175 asteessa.

Paahda loput mantelilastut paistinpannulla ilman rasvaa, kunnes ne saavat hieman väriä. Ripottele paistoksen pinnalle ja paista uunin jälkilämmössä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarjoa perunasoseen kera.

 

 

 

 

Dieettiruoka

Laihdutus ja painonpudotus