Dieettiruoka

Osaviikkopaasto

VHH-dieetti

 

Kevyt laihdutusruoka

free web graphics bar

 
 

  

 
 
  Jauhalihamunakoisot
     
4 kpl pieniä munakoisoja
  öljyä
TÄYTE:  
6 kpl tomaattia
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
400 g naudanpaistijauhelihaa
1½ tl suolaa
1 rkl tomaattipyreetä
½ tl kanelia
PINNALLE:  
ripaus kevytjuustoraastetta
   
   
 

Ravintosisältö:

68 kcal / 100 g

 
 

Halkaise munakoisot pituussuunnassa. Koverra sisusta niin, että reunoihin jää noin 1 cm paksuinen kerros. Paloittele koverrettu sisus täytettä varten.

Asettele puolikkaat leivinpaperille pellille ja sivele niiden pinta öljyllä . Peitä ne foliolla ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, kuutioi neljä tomaattia. Kuullota sipuleita paistinpannussa pari minuuttia. Siirrä sipulit erilliseen astiaan ja ruskista samalla pannulla jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon mausteet, kuullotetut sipulit, tomaattipyree,  kuutioidut tomaatit ja munakoisojen sisukset. Kypsennä täytettä, kunnes neste on melkein kokonaan haihtunut.

Ota esipaistetut munakoisot uunista ja täytä jauhelihaseoksella. Viipaloi loput tomaatit siivuiksi ja laita ne täytteen päälle. Ripottele pinnalle kevytjuustoraastetta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa vielä n.25 minuuttia.

 

 

 

 

Dieettiruoka

Laihdutus ja painonpudotus